Kérdezz tőlünk bármit

Termékkel kapcsolatos

  • A vizsgálatok azt mutatják, hogy a szonikus meghajtású elektromos fogkefék ~ 20% -kal hatékonyabban csökkentik a lepedék felhalmozódását és javítják a szájápolási szokásokat.
  • A helyes mozdulatoknak, tisztításnak hála, hosszú távon sok pénzt takaríthatunk meg vele, mivel a megfelelő szájhigiéné mellett kevesebb fogászati probléma alakul ki.
  • A nehezen hozzáférhető helyekre is elér.
  • Lehet, hogy drágább, mint a hagyományos fogkefe, viszont kevesebb fogkrém is elegendő a használatához, és hosszabb életű hagyományos társához képest.

5 különböző mód választható a tökéletesen tiszta fogak érdekében:

  • CLEAN-LEPEDÉK ELTÁVOLÍTÓ
  • POLISH-FOGFÉNYEZŐ
  • MILDER-ÉRZÉKENY FOGRA
  • WHITE-FOGFEHÉRÍTŐ
  • MASCAER- MASSZÍROZÓ

Igen! A puha sörték könnyűek az ínyen de kemények a lepedéknél! 

Az MILDER funkció használata tökéletesen megfelel az érzékeny fogaknak és ínyeknek.

A fogorvosok azt javasolják, hogy legalább két percet fordítson fogmosásra az alapos tisztítás érdekében. A 2 perces időzítő biztosítja, hogy elegendő időt töltsön a szája minden részében. 30 másodpercenként enyhe szünetet fog érezni, ami arra szolgál, hogy lépjen a következő szakaszra, 2 perc múlva a Prowhite készüléke automatikusan kikapcsol!

Szállítás és fizetés

Termékeinket akár 2 munkanapon belül megkaphatod, a GLS futárszolgálat általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között.

Külföldi rendelés esetén a szállítás 4-5 munkanapot vesz igénybe.

Sikertelen kézbesítés esetén e-mailes értesítés kerül kiküldésre. Az e-mailben megadott linken keresztül kérheted a kiszállítást egy új időpontban, egy másik címre pl.: a munkahelyedre vagy akár személyes csomagátvételt is az általad választott GLS CsomagPontban.

Ha nem kérsz semmilyen változtatást, akkor GLS két munkanapon belül ismét megkísérli a küldemény kézbesítését az eredeti címre.
(Ha nem látod a GLS levelét, akkor lehet, hogy spam vagy a promóciók mappában landolt.)

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét): Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. 

Bankkártyás fizetés: Ingyenesen és regisztráció nélkül fizethetsz a bankkártyáddal.

Igen, a Prowhite.hu webáruházban lévő összes termékre 30 napos pénzvisszafizetési illetve csere garanciát vállalunk. Amennyiben valamilyen okból nem lennél elégedett a termékkel, küldj egy e-mailt a szigyartorudolf@prowhite.hu e-mail címre.