Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe

(6 vásárlói értékelés)

24 299 Ft 14 264 Ft

Törlés

Páros csomag extra 20% kedvezménnyel (1+1 darab termék)

Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe páros csomagajánlata:

28528 Ft. 22823 Ft.

Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe

A fogorvosok által tervezett és szónikus technológiával épített Prowhite kiváló tisztaságot biztosít az íny károsítása nélkül.

Elektromos fogkeféink könnyen eltávolítják a lepedéket és a foltokat, az első naptól fogva kifehérítik a fogakat.

 • Beépített 2 perces időzítő,
 • 5 egyedi tisztítási mód,
 • 45 nap akkumulátor-élettartam,
 • extra puha sörték

Mi jön a Prowhite készülékével:

 • 2 kefefej
 • 2 sörtés védőburkolat
 • 1 USB töltőkábel
 • 1 elektromos fogkefe fogantyú

Fektessen be a száj egészségének javításába.

A vizsgálatok azt mutatják, hogy a szonikus meghajtású elektromos fogkefék  20% -kal hatékonyabban csökkentik a lepedék felhalmozódását és javítják a szájápolási szokásokat.

Jó döntés lehet az elektromos fogkefe idősebbek, artritiszesek, fogszabályzót viselők esetén, akik kevéssé hatékony mozdulatokkal tudják végezni fogazatuk tisztítását.

A helyes mozdulatoknak, tisztításnak hála, hosszú távon sok pénzt takaríthatunk meg vele, mivel a megfelelő szájhigénia mellett kevesebb fogászati probléma alakul ki.

Tudta, hogy miben különbözik a szónikus elektromos fogkefe a ”hagyományos” elektromos fogkefétől?

A szónikus fogkefe gyorsabb fejmozgást végez, mint hagyományos elektromos társai. Ennek köszönhetően nem csak a  sörték mozgásának segítségével képesek eltávolítani a lepedéket és a baktériumokat hanem a gyors mozgás során létrejövő hanghullámok segítségével is.

A percenként mintegy 38000 fordulat gyorsabban eltávolítja a lepedéket és a baktériumokat!

A fogorvosok azt javasolják, hogy legalább két percet fordítson fogmosásra az alapos tisztítás érdekében!

A Prowhite multifunkciónális elektromos fogkeféink rendelkeznek 2 perces időzítővel, hogy ezáltal lehetővé tegyék, hogy minden nap ugyanannyi időt fordítson a fogai higéniájára.

 

Fogkeféink 5 féle különböző tisztítási móddal láttuk el a szájhigéniai igények teljeskörű kielégítése érdekében.

 

 

Igen! A termék 4 db különböző fúvófejjel érkezik. Ideális többek között labdákhoz, biciklihez, motorhoz, medencéhez, autóhoz.

Igen! A termék 4 db különböző fúvófejjel érkezik. Ideális többek között labdákhoz, biciklihez, motorhoz, medencéhez, autóhoz.

Törlés

Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe termékről 6 értékelés

  György AttilaIgazolt vásárló
  Nagyon szeretem ezt a fogkefét. Ez egy nagyon egyszerű kialakítás, egyetlen gombbal, de remek tulajdonságokkal rendelkezik. Maga az ecset puha sörtékk...More
  Nagyon szeretem ezt a fogkefét. Ez egy nagyon egyszerű kialakítás, egyetlen gombbal, de remek tulajdonságokkal rendelkezik. Maga az ecset puha sörtékkel rendelkezik, és tökéletes méretű ahhoz, hogy mindenhova elérhető legyen. A fogmosási utasítások nagyon hasznosak voltak. És ami a legfontosabb, hogy könnyen eltávolítja a lepedéket a fogaimról. Úgy gondolom, hogy ez a fogkefe valóban segített csökkenteni azt a problémát, ami az ínyem visszahúzódásával volt.
  Hasznos?
  0 0
  Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe photo review
  Veres NikolettIgazolt vásárló
  Már az első használat után tísztábbnak éreztem a fogaimat, nagyon egyerű a használata és az okosídőzítőnek hála ma már elegendő ídőt fordítok a szájam...More
  Már az első használat után tísztábbnak éreztem a fogaimat, nagyon egyerű a használata és az okosídőzítőnek hála ma már elegendő ídőt fordítok a szájam higéniájára.
  Hasznos?
  0 0
  Prowhite multifunkciónális elektromos fogkefe photo review
  Molnár RékaIgazolt vásárló
  Nemrégiben tisztítottak a fogaimat és a fogorvosom javasolta, hogy szerezzek be egy elektromos fogkefét, mert sokkal hatékonyabban távolítja el a lepe...More
  Nemrégiben tisztítottak a fogaimat és a fogorvosom javasolta, hogy szerezzek be egy elektromos fogkefét, mert sokkal hatékonyabban távolítja el a lepedéket mint a hagyományos fogkefe.Soha nem használtam még elektromos fogkefét de jelentős különbséget érzek  amióta használom.
  Hasznos?
  0 0
  Szabó LillaIgazolt vásárló
  Nagyon lenyűgözött, hogy milyen jól működik. Amikor bekapcsoltam, nem olyan hangos, mint a régi elektromos fogkefém, ezért aggódtam, hogy nem fog olya...More
  Nagyon lenyűgözött, hogy milyen jól működik. Amikor bekapcsoltam, nem olyan hangos, mint a régi elektromos fogkefém, ezért aggódtam, hogy nem fog olyan jól tisztítani, de jobb, mint a régi. Eddig elégedett vagyok.
  Hasznos?
  0 0
  Opra BélaIgazolt vásárló
  Egyszerűen nagyszerű!!
  Hasznos?
  0 0
  Kovács AndreaIgazolt vásárló
  Amióta ezt a fogkefét használom úgyérzem, hogy a fogaim sokkal tisztábbak és fehérebbek minden egyes használat után. Számomra a rezgéserősség megfelel...More
  Amióta ezt a fogkefét használom úgyérzem, hogy a fogaim sokkal tisztábbak és fehérebbek minden egyes használat után. Számomra a rezgéserősség megfelelő. Elég erős, hogy felbontja a lepedéket, de mégis gyengéd az ínyemhez.
  Hasznos?
  0 0
Mondd el a véleményed
Az értékelésed hihetetlenül fontos számunkra, hiszen a vásárlói visszajelzések alapján fejlesztjük a termékeink. Ez teszi lehetővé, hogy a lehető legjobb termékeket biztosítsuk számodra.

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Szín

Fehér, Fekete, Rózsaszín